Servicii deblocari usi

Servicii – Deblocari usi

Servicii – Deblocari usi – Bucuresti

Echipa noastra de lacatusi acopera o gama larga de servicii( deblocari usi, reparare usi – lista completa mai jos) ce pot fi efectuate fara daune asupra usilor sau In cel mai rau caz cu daune minore(schimbarea butucului), in funcţie de caz. Deblocam orice tip de usa, fie ca este vorba despre o usa metalica, lemn, termopan sau chiar de o usa a unui garaj.

Suntem intotdeauna pregatiti de interventie, putand debloca orice tip de incuietoare folosita intr-o perioada de timp optima. Lucram atat in regim de lucru urgent cat si normal. Daca tipul incuietorii nu conteaza, va asiguram ca nici materialul din care este confectionata usa nu conteaza!

Ca orice firma care se respecta, ne putem mandri cu servicii de calitate superioara in ceea ce priveste orice problema aparuta la usa dumneavoastra.

Servicii oferite

Lista serviciilor acoperite de echipa noastra este urmatoarea:

Servicii - Deblocari usi Bucuresti

Deblocare usilor se va face in regim de urgenta(NON-STOP), iar lucrarea va fi facuta cu atentie astfel incat sa evitam posibile daune cauzate usilor. In cel mai nefericit caz, singurul risc asumat este stricarea cilindrului sau a manerelor, care pot fi inlocuite pe loc contra-cost cu produsele noastre.

Produsele puse la dispozitie de firma noastra vin cu garantie.

Servicii de cea mai inalta calitate!

Montarea broastelor, yalelor si a manerelor se va face in urma unei programari facute in maxim 12 ore.

Clientii vor trebui sa faca dovada legala a detinerii spatiului!
Leave a Reply
SUNA ACUM