Cui se adreseaza serviciul de deblocari usi

Cui se adreseaza serviciul de deblocari usi

Serviciile de deblocari usi oferite de echipa noastra se adreseaza oricarei persoane fizice sau juridice, ce locuieste sau are sediul in Bucuresi sau in imprejurimi (judetul Ilfov: Popesti-Leordeni, Chiajna, Voluntari, Afumati, Ciorogarla, Domnesti, Bragadiru, Cornetu, Magurele, Mogosoaia, Jilava, Clinceni Pantelimon etc.) si care nu poate intra in propria locuinta din diverse motive:

Totusi, este nevoie de o dovada a detinerii acelui spatiu (buletin).

De ce sa alegi serviciile noastre de deblocari usi

Pentru ca suntem o echipa de lacatusi profesionisti, gata sa intervina la orice ora din zi si din noapte. Pentru ca punem accent pe calitatea serviciilor oferite si nu pe durata. Astfel, daunele provocate vor fi minore sau inexistente. Desi foarte multi clienti pun accentul pe pret, acestia trebuie sa se gandeasca si la posibilele daune. Astfel, un serviciu de calitate joasa prestat de un lacatus va poate crea alte costuri nedorite(schimbarea usii spre exemplu).
Va asiguram ca toate lucrarile de deblocari usi efectuate de lacatusii nostri sunt de cea mai inalta calitate.
Daca nu va incredeti in noi, credeti-ne clientii. Am inceput sa strangem testimoniale(feedback-uri) de la acestia, in care isi vor povesti experienta. Toate testimonialele de pe site sunt reale, de la clienti reali. Daca v-am deblocat usa in trecut, ne puteti trimite testimonialul dumneavoastra pe adresa de e-mail specificand numele complet si adresa la care a fost efectuata lucrarea.

SUNA ACUM