Intrebari si raspunsuri – Deblocari usi

Pentru ca ne gandim in primul rand la clientii nostri, venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de intrebari si raspunsuri, care va pot ajuta mai mult sau mai putin in functie de situatia in care va aflati.

I: Mi s-a blocat usa de la intrare in casa si nu mai pot intra. Ce ar trebui sa fac?
R: In primul rand nu trebuie sa va panicati. Daca aveti un vecin/o cunostinta ce este sau a fost lacatus apelati la dansul. Altfel, sunati-ne la numarul de telefon 0763.694.118. Ne vom deplasa la locuinta dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, dar trebuie sa retineti ca pentru deblocarea unei usi de intrare in casa va trebui sa faceti dovada detinerii spatiului.

I: Si totusi de ce v-as suna pe dumneavoastra si nu as forta usa de la intrarea in casa?
R: Pentru ca riscati sa produceti daune inutil, iar intr-un final veti avea 2 variante: veti apela la echipa noastra(sau la orice alta echipa de lacatusi – totusi nu putem garanta decat pentru interventiile noastre) sau veti provoca daune majore pentru a intra in propria locuinta. De cele mai multe ori, sistemele de siguranta cu care sunt prevazute usile de intrare in apartament/casa/vila sunt mult mai costisitoare decat interventia in sine, sa nu mai vorbim de usa.

I: Despre preturi ce-mi puteti spune?
R: Din pacate, nu va pot spune nimic concret in legatura cu preturile noastre pana nu vom discuta cel putin telefonic. Am nevoie sa cunosc toate detaliile lucrarii inainte de a va prezenta un pret concret, intrucat acesta depinde de mai multi factori cum ar fi locatia / tipul lucrarii.

I: Ce lucrari mai faceti, in afara de cea de deblocare a usii?
R: Serviciile oferite le puteti gasi in intregime pe pagina Servicii sau pe prima pagina a site-ului.

Pentru orice alte intrebari nu ezitati sa ma sunati!
Leave a Reply

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url


SUNA ACUM