Deblocari usi metalice

Deblocari usi metalice

Deblocari usi metalice – Bucuresti

Deblocari usi metalice - Bucuresti

Echipa noastra intervine pentru deblocarea usilor metalice utilizand scule profesionale si eliminand riscul deteriorarii usilor. Unicul risc al acestei interventii este reprezentat de inlocuirea butucului usii, iar aceasta operatiune se poate face pe loc, folosind produsele noastre.

Garantam pentru calitatea lucrarii efectuate de firma noastra, aceasta desfasurandu-se in deplina siguranta si intr-un timp de lucru rapid. Interventiile pentru deblocarea usilor metalice se realizeaza fie in regim de urgenta(24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana), fie in regim normal(in functie de cerinta clientului). Daca se doresc lucrari ce nu se pot cataloga ca fiind urgente(inlocuirea yalei, a butucului sau chiar a usii) acestea se vor face in urma unei programari. Echipa noastra venind in maxim 12 ore la locuinta dumneavoastra.

Servicii Deblocari usi metalice

Serviciile corespunzatoarea pentru tipul de lucrare „Deblocari usi metalice” sunt urmatoarele:

Pentru o gama extinsa de servicii – click aici.

Va stam la dispozitie 24/7 pentru deblocarea usilor metalice. Daca doriti schimbarea yalei/butucului/usii aceasta se va in urma unei programari in maxim 12 ore.

Clientii vor trebui sa faca dovada legala a detinerii spatiului in care se va efectua interventia (pentru serviciul de deblocari usi metalice)!
Leave a Reply
SUNA ACUM